CU.LI.NARI.CATION - מסע קולינרי מסעיר בג׳ורג׳ ת"א, מכירה מוקדמת והטבה בלעדית
אנחנו שמחים להזמין אתכם ל- 24 שעות של קולינריה מעולה במלון ג'ורג' ת"א
עם ארוחות מיוחדות ותוכן קולינרי מרתק. החופשה כוללת:
ארוחת ערב מיוחדת בפרדס של שף ברק אהרוני, פאנל מסעיר עם השפים הכי מעניינים בהנחיית ׳הטבח׳ גורי אלפי, ארוחת בוקר בארבע ידיים, מאסטר קלאס יין ועוד.
12-13.2.25 | מלון ג'ורג' ת"א
לאחר הורדת קוד ההטבה יש להתקשר ולהזמין חדר בטלפון 077-5705930/1
יום רביעי 12.2
15:00-17:00 צ׳ק אין ודרינק בלופט
17:30-19:00 Messed up Kitchens. פאנל, ג׳אז הול. גורי אלפי, ״הטבח״, מארח את שף רז רהב (ocd) ושפית שיראל ברגר (opa) לשיחה חד פעמית על הבלאגן של החיים במטבחים.
19:30-21:30 ארוחת ערב זוגית במסעדת הפרדס. תפריט טעימות מיוחד של מנות הדגל - שף ברק אהרוני
חמישי 13.3
עד 10:30 Four hands breakfast . הלופט. שף ניצן רז ושף קונדיטור עופר ברק בארוחת בוקר המפגישה בין מטבחי יפן, צרפת וחדר האוכל הקיבוצי
12:30 Somewhere in the world its 18:00 o'clock . מאסטרקלאס, ג׳אז הול סומלייה אביתר ברעם מארח את יקב רקנאטי לשיחה וטעימות
רגע ויש עוד
סידרנו לכם גם סיור קולינרי וטעימות במקומות הכי אקזוטיים בנווה שאנן - 'הסודות של צ'יינה טאון של תל אביב' בהובלת עיתונאי הקולינריה גיל גוטקין ושפית נעה עינת.
יום רביעי 12.2 בשעה 12:00.
בתוספת של 290 ש״ח לאדם (במקום 320 ש״ח) כאן נרשמים לסיור בלבד